Ons team

Gerard Bovée

gbovee@plantera.nl

+31610735962

Algemeen - verkoop - productie - licenties

 

Over mij:  Ik vind het leuk om in alle facetten van de aardappel actief te zijn. Bij Plantera ben ik bezig 'op de knieën in het proefveld' tot 'het product dat de consument wordt aangeboden'.

Belangrijk voor mij is dat relaties snel duidelijkheid kunnen krijgen over hun vragen/behoeften, zodat zij direct weer verder kunnen gaan in hun proces.  

De betrokkenheid met relaties en product is waar het om gaat, waarbij ook Plantera dicht bij zichzelf kan blijven.

Jeroen van Soesbergen

jvansoesbergen@plantera.nl

+31653744059

Algemeen - kweekbedrijf

 

 

Over mij: Dagelijks in contact met mensen in de hele keten van de aardappel. Dat is de kracht van Plantera en ook het interessante om er te werken. Ondernemen door kansen te zien en waar mogelijk ook te benutten. Een kleine en platte organisatie geeft daar alle mogelijkheden toe en met een mooi team en een prachtig product is daarin een hoop te bereiken.

Linda Heupink

lheupink@plantera.nl

+31628815527

Administratie – marketing – rassenregistratie

 

Over mij: Binnen Plantera ben ik degene die allerlei zaken mag uitzoeken en regelen op de achtergrond. Daarmee kunnen de anderen zich focussen op de primaire processen en het product. Een taak die me past en waar ik veel plezier uit haal. Natuurlijk samen met het kleine maar leuke team.

Bob Koelmans

bkoelmans@plantera.nl

+31610116204

Logistiek

 

Over mij: Ik hou van de veelzijdigheid van mijn werk bij Plantera, mijn contact met klanten en telers en het aangaan van uitdagingen. Ik vind het fantastisch om de verschillende werkzaamheden uit te voeren per seizoen. Geen dag is voor mij hetzelfde, wat me erg goed bevalt. En dan heb ik ook nog leuke collega's!

Jason Kramer

jkramer@plantera.nl

 

Kweekbedrijf

 

Over mij: Het leuke aan mijn werk vind ik de afwisseling in de werkzaamheden en de uitdaging een specifiek ras te kweken. Handen uit de mouwen en aan de slag.

Chat met ons
Plantera BV
Stuur ons hier een WhatsApp bericht
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
02:32