Ons team

Gerard Bovée

gbovee@plantera.nl

+31610735962

Algemeen - verkoop - productie - licenties

 

Over mij:  Ik vind het leuk om in alle facetten van de aardappel actief te zijn. Bij Plantera ben ik bezig 'op de knieën in het proefveld' tot 'het product dat de consument wordt aangeboden'.

Belangrijk voor mij is dat relaties snel duidelijkheid kunnen krijgen over hun vragen/behoeften, zodat zij direct weer verder kunnen gaan in hun proces.  

De betrokkenheid met relaties en product is waar het om gaat, waarbij ook Plantera dicht bij zichzelf kan blijven.

Jeroen van Soesbergen

jvansoesbergen@plantera.nl

+31653744059

Algemeen - kweekbedrijf

 

 

Over mij: Dagelijks in contact met mensen in de hele keten van de aardappel. Dat is de kracht van Plantera en ook het interessante om er te werken. Ondernemen door kansen te zien en waar mogelijk ook te benutten. Een kleine en platte organisatie geeft daar alle mogelijkheden toe en met een mooi team en een prachtig product is daarin een hoop te bereiken.

Frank Hartveld

 fhartveld@plantera.nl

 +31613040708

Logistiek

 

Over mij: Plantera biedt mij de mogelijkheid om mijn afstuderen voor mijn studie Tuin- en Akkerbouw te combineren met werk. Het motiveert me om mijn studie af te ronden, omdat ik de kans krijg om in het bedrijf te groeien. Doordat Plantera een kleine organisatie is, blijft het contact met klanten en collega's persoonlijk. Samen doen we alles op het kweekbedrijf en kantoor, waarmee Plantera een sterk team voor zichzelf kweekt.

Bob Koelmans

bkoelmans@plantera.nl

+31610116204

Logistiek

 

Over mij: Ik hou van de veelzijdigheid van mijn werk bij Plantera, mijn contact met klanten en telers en het aangaan van uitdagingen. Ik vind het fantastisch om de verschillende werkzaamheden uit te voeren per seizoen. Geen dag is voor mij hetzelfde, wat me erg goed bevalt. En dan heb ik ook nog leuke collega's!

Jason Kramer

jkramer@plantera.nl

 

Kweekbedrijf

 

Over mij: Het leuke aan mijn werk vind ik de afwisseling in de werkzaamheden en de uitdaging een specifiek ras te kweken. Handen uit de mouwen en aan de slag.

Thorvi Rutte

Over mij

Als geboren en getogen Wieringermeerder ben ik in het voorjaar van 2023 bij het kweekbedrijf van Plantera in Wieringerwerf gestart als (assistent-)veredelaar. Het vooruitstrevende en kleinschalige karakter trok mij aan en biedt mij de kans om mijn kennis van (aardappel)planten en plantenfysiologie in een praktijkomgeving te vergroten. Er zijn nog vele uitdagingen, maar elke dag is er iets nieuws te leren en dat maakt de zoektocht naar nieuwe aardappelrassen heel interessant.  

 

 

Marlinde Kramer

mkramer@plantera.nl

+31 [0] 527 26 41 28

Over mij: 

Sinds februari 2023 ben ik werkzaam bij Plantera als Office Manager. Tijdens mijn werkzaamheden ga ik mij onder andere bezighouden met rassenregistratie, de boekhouding en het ondersteunen van mijn collega's op allerlei vlakken. 

Ik vind het leuk om mijn taken gedurende dag af te wisselen en hierbij verschillende dingen op te pakken. 

Chat met ons
Plantera BV
Stuur ons hier een WhatsApp bericht
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
14:53