Licentieteelt

Wat is licentieteelt?

 

Binnen Nederland worden onze rassen geteeld door een groep telers waarmee we in nauw contact staan en waarvoor wij de verkoop verzorgen. We bezoeken deze telers regelmatig en kennen de partijen. Deze aardappelen worden veelal afgezet in Europa, Noord-Afrika en het nabije Oosten. 

Buiten Nederland hebben wij in bepaalde gevallen de teelt en verkoopactiviteiten van pootgoed van onze rassen aan lokale partijen in licentie gegeven. Zij hebben het recht om Plantera rassen te vermeerderen, telen en verkopen. De afspraken zijn veelal op exclusieve basis voor het desbetreffende land.

 

Waar groeien onze rassen?

 

Wij zijn 6 jaar geleden begonnen met het introduceren van onze rassen over de verschillende gebieden van de wereld. De verspreiding verloopt naar tevredenheid, ondanks dat niet altijd alle acties succesvol zijn.

De markten kunnen worden bediend met Nederlands pootgoed ( ֎ )of met lokaal pootgoed ( ֎ )

In de volgende regio's werken wij met vaste partijen, voor de Plantera rassen:

 

Frankrijk

Spanje

Verenigd Koninkrijk

Canada

Australië

Nieuw-Zeeland

Zuid-Afrika

 

 

Mogelijkheden voor samenwerking

 

Als u geïnteresseerd bent om in één van bovenstaande landen onze rassen te telen, dan brengen wij u graag in contact met onze vertegenwoordiger. Als u mogelijkheden ziet in een ander gebied, horen wij dat graag, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Chat met ons
Plantera BV
Stuur ons hier een WhatsApp bericht
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
23:47